3 Οκτωβρίου 2023

Τι σημαίνει για Εσάς Ανεξάρτητη Διαβίωση;Παίξτε με τις λέξεις ή τη φαντασία σας και σημειώστε ή πείτε μας τι σημαίνει για εσάς ο όρος “Ανεξάρτητη Διαβίωση” την Τρίτη 5 Μαΐου, Ευρωπαϊκή Ημέρα Ανεξάρτητης Διαβίωσης.
Μέλη και φίλοι του Οργανισμού Independent Living Organization of Greece – i-living θα σας περιμένουν σε κεντρικά σημεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αναζητώντας από εσάς να δώσετε τη δική σας ερμηνεία για τον όρο “Ανεξάρτητη Διαβίωση”.
Συγκεκριμένα, η δράση θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Λάρισα, στα Ιωάννινα, στην Κομοτηνή και στη Δράμα. Περαστικοί, πολίτες κάθε ηλικίας, θα καλούνται –αν θέλουν- να συμπληρώσουν σε ένα χαρτί τη φράση «Ανεξάρτητη διαβίωση είναι….».
Το αποτέλεσμα των διαφορετικών απόψεων θα παρουσιαστεί σ’ ένα βίντεο που θα συνθέτει αυτό το πρωτότυπο «παζλ»… Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν και ένα φυλλάδιο, το οποίο θα εξηγεί τη φιλοσοφία και τις διεκδικήσεις του κινήματος της Ανεξάρτητης Διαβίωσης.
Σκοπός της δράσης που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα είναι η εδραίωση της 5η Μαΐου ως Ευρωπαϊκής Ημέρας Ανεξάρτητης Διαβίωσης και η ανάδειξη της ανάγκης για αλλαγές σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.
Η βοήθειά σας θα είναι καθοριστική για το εγχείρημά μας.
Θα σας περιμένουμε σε:
-Αθήνα (σημείο πρώτο): Οδός Ερμού (αρχή), 12:00-20:00
-Αθήνα (σημείο δεύτερο): Γκάζι (στην Πλατεία έξω από το μετρό), 13:00-17:00
-Θεσσαλονίκη: Λευκός Πύργος, 15:00-20:00
-Ηράκλειο Κρήτης: Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (λιοντάρια), 17:00-21:00
-Λάρισα: Πλατεία Ταχυδρομείου, έξω από την Ιατρική, 17:00-20:00
-Ιωάννινα: Πλατεία Νομαρχίας, 18:30-21:00
-Κομοτηνή: Πεζόδρομος Ελ.Βενιζέλου, 16:00-21:00
-Δράμα: Πεζόδρομος οδού Ζερβού, κοντά στο Bershka, 11:30-13:30

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας