9 Ιουνίου 2023

Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA δημιουργούν τη σειρά “éleon cosmetics”

Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA δημιούργησαν τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου, éleon cosmetics, αντλώντας την έμπνευσή τους από τη σοφία της Φύσης και τη βιοποικιλότητά της.

Διαθέτοντας πλούσια σύνθεση σε Ω3-6-9 και πολυφαινόλες, η σειρά éleon, με βιολογικά έλαια Καμελίνας και Ελιάς, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τα ευεργετικά οφέλη των βιολογικών ελαίων και των φυτικών εκχυλισμάτων, προστατεύοντας την επιδερμίδα και συμβάλλοντας στην ανάκτηση της λάμψης και της νεανικής της όψης.

Η νέα σειρά περιποίησης προσώπου éleon, διατίθεται στα Super Μarket και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και περιλαμβάνει 9 προϊόντα:
• Aντιρυτιδική και Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας για μικτή/λιπαρή επιδερμίδα
• Αντιρυτιδική και Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας για κανονική/ξηρή επιδερμίδα
• Αντιρυτιδική και Συσφιφκτική Κρέμα Νυκτός για κανονική/ξηρή επιδερμίδα
• Αντιρυτιδική και Συσφιφκτική Κρέμα Νυκτός για μικτή/λιπαρή επιδερμίδα
• Αντιρυτιδικό και Συσφιγκτικό Ορό για όλους τους τύπους επιδερμίδας
• Αντιρυτιδική και Συσφυγκτική Κρέμα Ματιών
• Κρέμα Ματιών για τους Μαύρους Κύκλους και τα Κουρασμένα Μάτια
• Μάσκα Καθαρισμού και Ενυδάτωσης για όλους τους τύπους επιδερμίδας
• Μάσκα Λάμψης και Αναζωογόνησης για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Τα προϊόντα της σειράς éleon δεν περιέχουν parabens, είναι δερματολογικά ελεγμένα και αναπτύσσονται και παράγονται με βάση τους κανονισμούς που διέπουν την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τα καλλυντικά και υπόκεινται σε αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους που πιστοποιούν την ασφάλειά τους.

Σχετικά με την Cana Pharmaceutical Laboratories:
Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών, φαρμακευτικών εταιριών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς του φαρμάκου, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, των προϊόντων φροντίδας υγείας, της ειδικής και κλινικής διατροφής και της βρεφικής φροντίδας. Η εργοστασιακή μονάδα και τα φαρμακευτικά εργαστήρια της Cana διαθέτουν γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας