3 Οκτωβρίου 2023

Έμφαση στον Ιατρικό τουρισμόΤο Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας για την προβολή της Ελλάδας στις αγορές του εξωτερικού ως προορισμού ιατρικού τουρισμού με τον Όμιλο Intuition Communication, τον σημαντικότερο ψηφιακό πάροχο ενημέρωσης στον χώρο της υγείας στη Βρετανική αγορά και από τους σημαντικότερους διεθνείς παράγοντες στον τομέα του ιατρικού τουρισμού διεθνώς, που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων το Treatment Abroad και το International Medical Travel Journal.

ELITOUR LOGO

Κεντρικό στόχο της συμφωνίας αποτελεί η δημιουργία διεθνών συνεργιών με σημαντικούς stakeholders της παγκόσμιας βιομηχανίας ιατρικού τουρισμού και η παροχή τεχνογνωσίας.

Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΛΙΤΟΥΡ, στο IMTJ (International Medical Tourism Journal) Medical Travel Summit 2015 το οποίο πραγματοποιήθηκε 15-16 Απριλίου στο Λονδίνο και εκπροσωπήθηκε από το κ. Τάκη Μελέτη, Αντιπρόεδρο της Goldair & μέλος του ΔΣ της ΕΛΙΤΟΥΡ.

Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου δράσης της ΕΛΙΤΟΥΡ με καταληκτικό στόχο την εδραίωση της Ελλάδας ως προορισμού παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην επίτευξη των εθνικών στόχων διαφοροποίησης του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος καθώς και της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας