30 Σεπτεμβρίου 2023

Οι γιατροί της Open Health Alliance καλύπτουν το SPETSATHLON 2015Με το μήνυμα “Νίκη είναι η Ασφαλής  Συμμετοχή” στάθηκαν οι εθελοντές γιατροί της Open Health Alliance δίπλα στους 1000 αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια του Spetsathlon 2015, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου 25 και 26 Απριλίου 2015 στις Σπέτσες.

Η αποστολή της ιατρικής ομάδας της Open Health Alliance πραγματοποιείται με πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και σε συνεργασία με το ΕΚΕΠΥ. Η ιατρική ομάδα, με εξειδικευμένους εθελοντές αντιμετωπίζει όλα τα επείγοντα περιστατικά στο επίπεδο της προ νοσοκομειακής φροντίδας, τα θλαστικά τραύματα, τις αθλητικές κακώσεις και τα πιθανά καρδιολογικά προβλήματα και τις υποθερμίες που ανακύπτουν, παρέχοντας πρώτες βοήθειες και εξειδικευμένη υποστήριξη ζωής.

Την ομάδα απαρτίζουν τα μέλη της Open Health Alliance Α.Παπαμιχαήλ-καρδιολόγος (επικεφαλής), Θ.Γκαρδιακός-καρδιολόγος, Γ.Πατούλιας-ορθοπαιδκος, Μ.Παπάς- ορθοπαιδικός-αθλητίατρος, Ν.Παναγοπούλου-αναισθησιολόγος, Φ.Δήμου-αναισθησιολόγος και η υπεύθυνη Τύπου της Open Health Alliance για το Spetsathlon Ελένη Δουλιανάκη-παιδίατρος. Το γενικό συντονισμό της ομάδα έχει ο Γεν.Διευθυντης της Open Health Alliance Γ.Κακουλίδης.

 IMG_0735

Ευχαριστούμε για τη στήριξη τους στη δράση μας τους νοσηλευτές του ασθενοφόρου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και την Υπεύθυνη της διοργάνωσης Μ.Κουταρέλλη.

Η Open Health Alliance (ΟΗΑ) είναι ο πανελλαδικός ιατρικός φορέας που δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους γιατρούς με κύρια στόχευση την ολοκληρωμένη επιχειρησιακή προσέγγιση του ασθενή στο επίπεδο της πρόληψης και της θεραπείας. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ΟΗΑ εισήγαγε την καινοτομία του  Συστήματος Υγείας Health Key, που διαθέτει μια πρωτοποριακή διαδικτυακή διαδραστική πλατφόρμα ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού φακέλου υγείας για κάθε πολίτη.

Στο Σύστημα Υγείας Health Key μπορούν να συμμετέχουν τόσο οι ιατροί, όσο και οι ασθενείς τους. Ο κάθε πολίτης αποκτά ένα ψηφιακό βιβλιάριο υγείας, που του δίνει την αποκλειστική δυνατότητα διαδραστικής ιατρικής παρακολούθησης με τους θεράποντες γιατρούς του.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας