24 Σεπτεμβρίου 2023

Δυναμική Παρουσία της EUROMEDICA στο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού – IMTJ στο ΛονδίνοΑποκομίζοντας σημαντικά οφέλη, ο Όμιλος EUROMEDICA συμμετείχε δυναμικά στο Διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού – IMTJ που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Απριλίου στο Λονδίνο.
Η παρουσία της EUROMEDICA στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν ιδιαίτερα σημαντικές επαφές με διεθνείς εταιρίες και οργανισμούς από τους κλάδους της υγείας και του τουρισμού, ανοίγοντας προοπτικές για τη σύναψη συμφωνιών στρατηγικής σημασίας. Σημειώνεται ότι από ελληνικής πλευράς, η EUROMEDICA αποτέλεσε τον μοναδικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών που συμμετείχε στο γεγονός.
Το Διεθνές Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού – IMTJ 2015, προσέλκυσε εκπροσώπους 130 οργανισμών και επιχειρήσεων, προερχόμενες από περισσότερες από 40 χώρες, δικαιώνοντας τη φήμη του ως κορυφαία διεθνής εκδήλωση για τον Ιατρικό Τουρισμό.
Ο Ιατρικός Τουρισμός είναι ένας κλάδος με ιδιαίτερη δυναμική που δυστυχώς δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς στη χώρα μας. Η ευρεία γκάμα υπηρεσιών υγείας κορυφαίας ποιότητας και το διευρυμένο δίκτυο του σε ολόκληρη τη χώρα καθιστούν τον Όμιλο EUROMEDICA έναν από τους ισχυρότερους παρόχους υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα.
Σχετικά με τη συμμετοχή της EUROMEDICA στο Συνέδριο, ο πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ομίλου, κ. Θωμάς Λιακουνάκος δήλωσε:
“Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία της EUROMEDICA σε αυτό το κορυφαίο Διεθνές Συνέδριο. Στο περιθώριο της φετινής διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με μεγάλους οργανισμούς του εξωτερικού, προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες σύναψης στρατηγικών συμμαχιών. Τα αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά. Ο κλάδος του Ιατρικού Τουρισμού είναι πολλά υποσχόμενος και η EUROMEDICA επενδύει στην ανάπτυξη του, μέσα από στοχευμένες κινήσεις που μπορούν να έχουν τεράστια οφέλη για την ελληνική οικονομία ”.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας