9 Ιουνίου 2023

Συνέδριο για τις αρυθμίες 24-25 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη

Ένα πολύ σημαντικό Επιστημονικό Συνέδριο με τη συμμετοχή διεθνούς αναγνώρισης ομιλητών φιλοξενεί η πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η Γ΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΑΠΘ διοργανώνει το Συνέδριο με τίτλο “Arrhythmias Update 2015” σε συνεργασία με την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στις 24-25 Απριλίου 2015 στο THE MET HOTEL στη Θεσσαλονίκη.

Το πολύ υψηλού επιπέδου Συνέδριο φιλοδοξεί να αναπτύξει και να παρουσιάσει με τη βοήθεια Ελλήνων και ξένων κορυφαίων επιστημόνων τα πρακτικά προβλήματα και τις σημαντικές εξελίξεις στο τομέα των αρρυθμιών με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης από ότι συνηθιζόταν μέχρι τώρα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή του κοινού σε μια διαδραστική, φροντιστηριακού τύπου, συζήτηση με panel ειδικών.

Οι ομιλητές θα αναπτύξουν σημαντικά θέματα που αφορούν στις νεότερες θεραπείες της κολπικής μαρμαρυγής, τη θέση των νέων αντιθρομβωτικών, τη χρήση των απινιδωτών και αμφικοιλιακών συστημάτων και την προσέγγιση των γενετικά μεταδιδόμενων καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας