22 Μαρτίου 2023

Η AbbVie για 2η συνεχή χρονιά στην κορυφή των εργοδοτών, στους τομείς της βιοτεχνολογίας και φαρμακοβιομηχανίας

Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο περιοδικό για την επιστημονική έρευνα, Science, για μια ακόμη χρονιά ανέδειξε τους κορυφαίους εργοδότες στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της φαρμακοβιομηχανίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie συμπεριλήφθηκε από το περιοδικό Science/Science Careers στους κορυφαίους εργοδότες, για δεύτερη συνεχή χρονιά, έπειτα από έρευνα σε πάνω από 5.000 ερωτηθέντες στη βιοτεχνολογία, στο φαρμακευτικό και στο βιοφαρμακευτικό κλάδο. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι αναμφισβήτητα πολύ σημαντική για μία εταιρεία με μόλις δύο χρόνια λειτουργίας.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για την ΑbbVie να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην ετήσια κατάταξη του περιοδικού Science» δήλωσε η Άντζελα Βερναδάκη, Market Access & External Affairs Director. «Η σημαντική αυτή αναγνώριση, που έρχεται να προστεθεί στην ανάδειξη της AbbVie Ελλάδος σε Best Place to Work για το 2015, αναδεικνύει την ξεχωριστή κουλτούρα της AbbVie σε παγκόσμιο επίπεδο που προάγει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, έχοντας πάντα ως απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών σε όλο τον κόσμο».

Παράλληλα, η δυναμική της εταιρείας και ο ασθενοκεντρικός της χαρακτήρας αποδεικνύεται και από την πρόσφατη υψηλή θέση που κατέλαβε η AbbVie στο Δείκτη Πρόσβασης σε Φάρμακα -Access to Medicine Index (ATMI). Ειδικότερα, η AbbVie κατατάχθηκε 9η για το 2014 μεταξύ των 20 κορυφαίων ερευνητικών φαρμακευτικών εταιρειών, καθώς θεωρήθηκε ότι εξασφαλίζει για τους ασθενείς της σε χώρες με χαμηλά επίπεδα εισοδήματος και ανάπτυξης, τη διαθεσιμότητα και την οικονομική προσιτότητα των προϊόντων της.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας