29 Σεπτεμβρίου 2023

Λαμπάδες στα παιδάκια με συγγενείς καρδιοπάθειεςΌπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Πάσχα, «η Καρδιά του Παιδιού» ως καλός «νονός» σκύβει πάνω από το παιδάκια που δοκιμάζονται αυτές τις Άγιες Μέρες και τα αγκαλιάζει με αγάπη και στοργή. «Η Καρδιά του Παιδιού» μοίρασε πασχαλινές λαμπάδες σε όλα τα παιδάκια με συγγενείς καρδιοπάθειες που νοσηλεύονται στα τρία νοσοκομεία της Αθήνας: στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», στο «ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» και στο «ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ». Τις λαμπάδες που μοίρασε ο Σύλλογος μας, τις ετοίμασαν με πολύ αγάπη και μεράκι και τις προσέφεραν στην «Καρδιά του Παιδιού» η Designer και μέλος του Συλλόγου MaLiYa καθώς και η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κυρία Βούλα Παπαγεωργάκη.

65208b91-dcfa-473b-9002-4b1fab413497

Η χαρά των μικρών μας φίλων ήταν έκδηλη και τα προσωπάκια τους γέμισαν ικανοποίηση, λάμψη και χαμόγελα μόλις πήραν στα χεράκια τους τις όμορφες λαμπάδες.

Επιπλέον, στα πλαίσια των εκδηλώσεων και των δράσεων της «Καρδιάς του Παιδιού» για την περίοδο του Πάσχα, μέλη και φίλοι του Πανελλήνιου Συλλόγου παρακολούθησαν και εκπαιδεύτηκαν στην τεχνική Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) στο σεμινάριο που διοργανώθηκε από την Ε.Κ.Ε. και την E.R.C. υπό την διεύθυνση του Καρδιολόγου-Παιδοκαρδιολόγου Δρ. Δημοσθένη Αβραμίδη.

«Η Καρδιά του Παιδιού» ευχαριστεί τις Διοικήσεις των νοσοκομείων για την φροντίδα και τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν καθώς και την Ε.Κ.Ε., την E.R.C. αλλά και τον Καρδιολόγο-Παιδοκαρδιολόγο Δρ. Δημοσθένη Αβραμίδη για την διοργάνωση του καταπληκτικού επιμορφωτικού σεμιναρίου ΚΑΡΠΑ.

Η ευχή μας: Οι μικροί αυτοί μαχητές να βγουν νικητές στη ζωή, μιας και αυτός είναι ο σκοπός του έργου της «Καρδιάς του Παιδιού».

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας