3 Οκτωβρίου 2023

Λουλούδια στο σημείο που βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, άφησε ο υπ. Υγείας, Π. ΚουρουμπλήςΛίγο μετά τις 15:00, ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, βρέθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, για να αφήσει λίγα κόκκινα τριαντάφυλλα, στη μνήμη του.

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας σε δημοσιογράφους, σημείωσε ότι επισκέφθηκε το σημείο όχι ως πολιτικός, αλλά ως πατέρας δύο παιδιών, ενώ ευχήθηκε «να μην ξανασυμβούν γεγονότα που μας πονάνε όλους».

1

Παράλληλα, ο κ. Κουρουμπλής δεσμεύτηκε πως από τη θέση του θα συμβάλει να περιοριστούν φαινόμενα που προκαλούν πόνο.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του υπουργού Υγείας:

«Ένιωσα την ανάγκη ως πατέρας δύο παιδιών, που είναι στην ηλικία περίπου του Βαγγέλη, αφού βρέθηκα στα Γιάννενα, να καταθέσω δύο λουλούδια στο τόπο όπου βρέθηκε η σορός του. Σαν πατέρας και όχι ως πολιτικός θέλω να ευχηθώ να μην ξανασυμβούν τέτοια γεγονότα που μας πονάνε όλους.

Έζησα σε Ίδρυμα- έζησα 6 χρόνια, τα εφηβικά μου χρόνια, σε τρία διαφορετικά ιδρύματα κλειστής φροντίδας και δυστυχώς έχω εμπειρίες από την κλειστή ζωή των ιδρυμάτων.

Θέλω σε αυτή την περίοδο, που η ζωή, ο Θεός, η τύχη, η συγκυρία, η προσπάθεια, μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι σε ένα κρίσιμο υπουργείο, θέλω να συμβάλω από τη μεριά μου τουλάχιστον να περιοριστούν φαινόμενα που μας κάνουν να πονάμε».

2

Πηγή φωτογραφιών: epiruspost

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας