24 Σεπτεμβρίου 2023

Ημερίδα στρατιωτικών γιατρών για τα προβλήματα υγείαςΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Προβληματισμός και προκλήσεις μέσα από τα μάτια των στρατιωτικών ιατρών» την οποία διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σ.ΑΑ.Σ σε συνεργασία με την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Στρατιωτικών Ιατρών και Οδοντιάτρων Ε.Δ. και Σ.Α.
Στην ημερίδα αναπτύχθηκαν οι εξής θεματικές ενότητες:
1.Το ΤΣΑΥ και οι ιδιαιτερότητες των Στρατιωτικών Ιατρών:
2. Επαγγελματικές δυνατότητες των Στρατιωτικών Ιατρών και εργασιακές σχέσεις
3. Προβλήματα επαγγελματικής απασχόλησης και εξέλιξης με την ματιά των νεώτερων Στρατιωτικών Ιατρών.
Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης απεύθυνε χαιρετισμό αναφέροντας ότι ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των στρατιωτικών ιατρών διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματα τους αλλά και παρεμβαίνοντας για τα σοβαρότατα ζητήματα όλων των ιατρών με το ΤΣΑΥ . Ο πρόεδρος σημείωσε ότι ο ΙΣΑ δεν θα επιτρέψει να χάσουν οι γιατροί τα χρήματά τους, τα δικαιώματά τους και τον κόπο μιας ζωής που κατέθεσαν σε αυτό, θα συνεχιστεί μία σειρά διεκδικήσεων και ενεργειών για να κατοχυρωθούν τα στοιχειώδη δικαιώματα των γιατρών απέναντι στο ΤΣΑΥ .
Την ημερίδα συντόνισε ο Ταμίας του ΙΣΑ Φ. Πατσουράκος (Αντιπρόεδρος Συνδ. Αποφ. ΣΣΑΣ Πρόεδρος Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Στρατιωτικών Ιατρών) και ο Κυριακόπουλος Νικόλαος (Γενικός Γραμματέαs Συνδ. Αποφ. ΣΣΑΣ Πρόεδρος Ένωσης.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας