24 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Κωστάκης: Ετοιμάζεται στην ΑΝΑΠΛΑΣΗ για νέα …αποθέματα χρυσού και το 2015!Μετά την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ στα 200 μ. μικτή ατομική στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα στο ΠανευρωπαΪκό Πρωτάθλημα, δικαίως ο ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών) έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον χρυσό Παραολυμπιονίκη Γιάννη Κωστάκη τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς 2014.

Ο τίτλος αυτός ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά παγκόσμιων διακρίσεων για τον Γιάννη Κωστάκη, που συγκεντρώνει μεγάλα αποθέματα …χρυσού στην 18χρονη αθλητική καριέρα του. Όμως, ο παγκόσμιας κλάσης πρωταθλητής μας δεν επαναπαύεται!!! Ήδη έχει ξεκινήσει στο Κέντρο Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ τη σκληρή προετοιμασία, ακολουθώντας το ειδικό πρόγραμμα που κάθε φορά καταρτίζει γι’ αυτόν η Ομάδα των γιατρών και Θεραπευτών του Κέντρου, έτοιμος για νέες διακρίσεις!

Όπως δηλώνει ο ίδιος:
«Η προετοιμασία μου για τις αθλητικές διοργανώσεις του 2015 έχει αρχίσει πριν αρκετούς μήνες, με στόχο τέσσερα πρωταθλήματα, στην Ελλάδα και στη Γερμανία, καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Αγγλία. Με την καθημερινή προπόνηση στην πισίνα και το εξειδικευμένο πρόγραμμα της Ομάδας των γιατρών και θεραπευτών στο γυμναστήριο της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ, συνεχίζω για την επίτευξη νέων διακρίσεων. Δεν αρκεί να επαναπαύεσαι στις επιτυχίες και στα μετάλλια, γιατί ο πρωταθλητισμός είναι μια δύσκολη και συνεχής προσπάθεια για υψηλοτέρους στόχους».

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας