24 Σεπτεμβρίου 2023

Βράβευση της Boehringer Ingelheim Ελλάς στα Active Greece AwardsΜε αφορμή τη βράβευση της Boehringer Ingelheim Hellas με το Βραβείο Εξωστρέφειας στη διάρκεια της εκδήλωσης “Active Business Awards 2015” – «Η Ελλάδα της εξωστρέφειας συναντά την επιχειρηματική αριστεία», ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Boehringer Ingelheim Hellas, κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης ανέφερε: «Η διάκριση με το βραβείο εξωστρέφειας είναι στην πράξη μια μεγάλη αναγνώριση της προσφοράς της Boehringer Ingelheim Ελλάς στις εξαγωγές της πατρίδας μας, σ’ αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την εθνική μας οικονομία.
Είναι ουσιαστικά η επιβράβευση μιας μακροχρόνιας στρατηγικής αλλά και της υψηλής στοχοθεσίας, της καινοτομίας, της ομοαδικότητας και φυσικά της αποτελεσματικότητας. Πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και δουλεύοντας σκληρά πετύχαμε εξαγωγές της τάξεως των 153 εκ. ευρώ, για το 2014.
Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των εργαζομένων της Boehringer Ingelheim Ελλάς και να είστε σίγουροι ότι δεν θα αφήσουμε αυτήν την επιτυχία ανεκμετάλλευτη.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας