24 Σεπτεμβρίου 2023

Αποκλειστικό: Έτσι «τσίμπησαν» το γυναικολόγο του ΕΛΕΝΑΛεπτομέρειες για την υπόθεση του γυναικολόγου που συνελήφθη με… το φακελάκι στα χέρια, αποκαλύπτει ο healthreportaz.gr. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο γιατρός φέρεται να ζήτησε 250 ευρώ από μία γυναίκα, όχι για να την ξεγεννήσει αλλά για να την χειρουργήσει και να αφαιρέσει το έμβρυο το οποίο όπως είχε διαπιστώσει ήταν νεκρό.

Απαίτησε φακελάκι

25 Φεβρουαρίου ένας 40χρονος τηλεφώνησε στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και κατήγγειλε ότι γυναικολόγος του Γενικού Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα – Έλενα Βενιζέλου» απαίτησε από την εγκυμονούσα σύντροφο του, το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ και πενήντα ευρώ για την αναισθησιολόγο προκειμένου, το επόμενο πρωί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, γιατί σύμφωνα με τη γνωμάτευση του, το κυοφορούμενο ήταν νεκρό.

Καταθέτοντας στην Ασφάλεια η 36χρονη, τόνισε ότι το πρωί της 25ης Φεβρουαρίου, επισκέφτηκε τον ιατρό Α.Θ. στο νοσοκομείο για να την εξετάσει σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Από υπέρηχο στον οποίο υπεβλήθη, διαπιστώθηκε αρνητική καρδιακή λειτουργία του εμβρύου. Στη συνέχεια ο καταγγελόμενος ιατρός της εξήγησε ότι πρέπει να χειρουργηθεί την επόμενη μέρα και της ζήτησε τα 250 ευρώ για τον ίδιο και την αναισθησιολόγο.

Η σύλληψη

Σε συνεργασία με τον σύντροφο της 36χρονης, ο οποίος είχε προχωρήσει στην καταγγελία, η άνδρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τον ιατρό επ’ αυτοφώρω. Συγκεκριμένα, προσημείωσαν το χρηματικό ποσό που είχε ζητηθεί ως αμοιβή για το χειρουργείο και το έδωσαν στον 40χρονο. Στις 26 Φεβρουαρίου, η σύντροφος του εισήχθη στο νοσομοκείο και υπεβλήθη σε επέμβαση από τον ιατρό Α.Θ.. Μετά το χειρουργείο, το ζευγάρι πήγε στο γραφείο του γυναικολόγου.

Εκεί η 36χρονη έλαβε ιατρικές οδηγίες και είπε στον ιατρό ότι δεν έχει το χρηματικό ποσό που της είχε απαιτηθεί. Ο Α.Θ. το απαίτησε εκ νέου ως συμφωνία που πρέπει να τηρηθεί. Μετά την εμμονή του ιατρού, το ζευγάρι του έδωσε έναν λευκό φάκελο που περιείχε τα προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Ο ιατρός πήρε το φάκελο, τον άνοιξε, μέτρησε τα χρήματα χωρίς να τα βγάλει από το φάκελο και τον κράτησε στα χέρια του.

Το ζευγάρι βγήκε από το γραφείο του ιατρού και αμέσως έλαβαν δράση οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων οι οποίοι εισέβαλαν στο γραφείο και έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον Α.Θ. με τον φάκελο σε τσέπη της ιατρικής ρόμπας που φορούσε.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας