24 Σεπτεμβρίου 2023

Χρόνιο πρόβλημα η δυσλειτουργία στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση στις αρχές κάθε μήναΚαταγγελίες και δυσλειτουργίες για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση δέχεται στις αρχές κάθε μήνα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Το πρόβλημα ειδικά αυτό το μήνα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Ο ΙΣΑ έχει κάνει πολλές φορές μέχρι τώρα ανακοινώσεις προσπαθώντας να λύσει το πρόβλημα. Το πρόβλημα εστιάζεται ειδικά τις πρώτες εργάσιμες μέρες του μήνα που υπάρχει μεγάλος φόρτος συνταγογράφησης. Δυστυχώς τα προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν.
Ειδικότερα σήμερα, 4.3.2015, υπήρχε αδυναμία συνταγογράφησης φαρμάκων και εξετάσεων λόγω μη λειτουργίας του συστήματος από το πρωί και μάλιστα όπως ενημερωθήκαμε σε πανελλαδικό επίπεδο. Ο ΙΣΑ επικοινώνησε άμεσα με την ΗΔΙΚΑ και ζήτησε να δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις.
Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε πρωτίστως στην άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον, προκειμένου να υπάρξει σταθερότητα του συστήματος συνταγογράφησης και είμαστε σε αναμονή των εξηγήσεων αναφορικά με τα αίτια δυσλειτουργίας του συστήματος συνταγογράφησης

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας