24 Σεπτεμβρίου 2023

Έκκληση για τις ανάγκες 100 βρεφών από το Μητροπολιτικό Ιατρείο ΕλληνικούΈκκληση για παιδικές πάνες (Νο. 3, 4 και 5) απευθύνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες 100 βρεφών και παιδιών από οικογένειες με οικονομικά προβλήματα.

Αναλυτικότερα, με ανακοίνωσή του, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού επισημαίνει ότι λειτουργεί με τη βοήθεια και τη στήριξη του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης, από το Δεκέμβριο του 2011 και ότι στο διάστημα αυτό έχει δεχτεί πάνω από 37.000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική αλλά και την επαρχία.

Το Κοινωνικό Ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 250 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Σημειώνεται ότι δε δέχεται χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη.

Οι πολίτες που απευθύνονται στο Μητροπολιτικό Ιατρείο προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-9631-950 και στην ιστοσελίδα www.mkiellinikou.org

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας