8 Ιουνίου 2023

Αντάρτικο στον Κουρουμπλή από τους γαλάζιους Διοικητές Νοσοκομείων! Δεν αφήνουν τις καρέκλες!

Τα πρώτα προβλήματα για το νέο Υπουργό Υγείας έκαναν την εμφάνισή τους αφού οι διοικητές των νοσοκομείων απαντάνε με «αντάρτικο» στην παραίτηση που τους ζητήθηκε. Δεν θέλουν ή φοβούνται;

Ο κ.Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέθεσε στους Περιφερειάρχες Υγείας να ζητήσουν προφορικά τις παραιτήσεις από τους διοικητές και υποδιοικητές όλων των νοσοκομείων της χώρας, ζητώντας τους να τον διευκολύνουν και να παραιτηθούν. Όμως οι περισσότεροι εξ αυτών που διορίστηκαν από την προηγούμενη συγκυβέρνηση απαντάνε «“οχι″.

Η πρωτοβουλία του υπουργείου να κινηθεί προφορικά δεν είναι τυχαία. Αφού επικράτησε η ανησυχία μήπως προσφύγουν στα δικαστήρια και αξιοποιηθεί νομικά το όποιο επίσημο έγγραφο σταλεί. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί στο παρελθόν. Αρκετοί διοικητές που είχαν διορισθεί στα δημόσια νοσοσκομεία το 2000 και απομακρύνθηκαν το 2004 με την αλλαγή της κυβέρνησης προσέφυγαν στα δικαστήρια και δικαιώθηκαν εισπράττοντας χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση.

Μήπως κρύβεται κάτι πίσω απ” αυτή την αντάρτικη κίνηση των «Μάνατζερ Υγείας»?
Πληροφορίες λένε πως η άρνησή τους δε φαίνεται να στηρίζεται μόνο στην πιθανότητα δικαίωσης αλλά σχετίζεται κυρίως με τη » γραμμή» που έχει περάσει η λεωφόρος Συγγρού.

Η Ν.Δ. διαμήνυσε, στα δικά της παιδιά, διοικητές των νοσοκομείων να μη δώσουν τις παραιτήσεις τους ώστε να υπάρχει πίεση στη νέα κυβέρνηση.

Επίσης τα γαλάζια παιδιά πιστεύουν ακράδαντα ότι και να ισχύσουν οι παραιτήσεις, πάλι η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου θα έχει σκοτούρες διότι θεωρούν ότι δεν υπάρχουν πρόσωπα με προσόντα για να καλύψουν τις θέσεις που στρογγυλοκάθονταν τα δικά τους παλικάρια!!!

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Υγείας, κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Σχετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

efimerevonta-nosokomeia
efimerevonta-farmakeia

Δημοφιλή Εβδομάδας